- Storm i et vannglass

Mistenkt Ull/Kisa-spiller tilbakeviser alle anklager.

UFORSTÅENDE: Ull/Kisa-spilleren som er mistenkt for å ha satt penger på at laget hans skulle tape mot HamKam, benekter alle anklagene mot ham, og kaller situasjonen en storm i et vannglass. Bildet fra lagets trening er kun ment som en illustrasjon.FOTO: BENJAMIN A. WARD / DAGBLADET
UFORSTÅENDE: Ull/Kisa-spilleren som er mistenkt for å ha satt penger på at laget hans skulle tape mot HamKam, benekter alle anklagene mot ham, og kaller situasjonen en storm i et vannglass. Bildet fra lagets trening er kun ment som en illustrasjon.FOTO: BENJAMIN A. WARD / DAGBLADETVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ull/Kisa-spilleren som er mistenkt for å ha satt penger på at laget hans skulle tape mot HamKam, benekter alle anklagene som er rettet mot ham, melder TV 2.

Spilleren tok selv kontakt med kanalen for å fortelle om det han selv betegner som en «storm i et vannglass». I samtalen benektet han å ha satt penger på den utsatte kampen.

- Norges Fotballforbund har overreagert. Jeg føler jeg er blitt uthengt, sier spilleren selv til TV 2.

Han forklarer sin egen rolle i saken slik:

- Jeg kom kun med et tips på telefon. NFF har overreagert kraftig ved å utsette kampen. De kunne ha kontaktet oss og fått dette avkreftet.

Han sier han føler full støtte fra klubben og trener Arne Erlandsen, og han er sikker på at saken vil få en slutt når alt av fakta er på bordet.

- Jeg aner ikke hvor disse ryktene om meg kommer fra. Jeg har ikke vært i kontakt med verken politi eller NFF, forteller spilleren.

(NTB)