Stormberg-ansatt: - Da jeg så det fikk jeg sjokk og et realt hakeslepp

Skeptisk til sjefens krasse utsagn om sykefravær.

FORSTÅELSE:  Stormberg-sjefen skrev i en pressemelding tidligere i dag at han har forståelse for at noen mener han var litt for krass i det han forsøkte å si. Foto: Tor Erik Schrøder
FORSTÅELSE: Stormberg-sjefen skrev i en pressemelding tidligere i dag at han har forståelse for at noen mener han var litt for krass i det han forsøkte å si. Foto: Tor Erik Schrøder Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Stormberg-sjef Steinar J. Olsen har fått massiv respons etter videobloggen hans på Stormbergs hjemmesider.

Her kastet han seg inn i den betente debatten om sykefravær på arbeidsplassen. Det var Dagens Næringsliv som først omtalte saken.

- Jeg mener personlig at å være hjemme fra arbeid når man er voksen fordi man har influensa, feber, vondt i hodet eller har en lungebetennelse eller bihulebetennelse, er betenkelig. Det betyr ikke at det ikke er riktig; det må man bestemme selv ut fra hvor syk en føler seg (...), sier Olsen i video-selfien.

- Fikk sjokk Disse uttalelsene har skapt sterke reaksjoner.

Dagbladet har vært i kontakt med en mengde Stormberg-ansatte. Flere av dem forteller at de ble overrasket da de så videobloggen til Olsen.

- Da jeg så det fikk jeg sjokk og et realt hakeslepp. Jeg tenkte at disse uttalelsen er litt for krasse, sier en Stormberg-ansatt til Dagbladet.

Hun ønsker å være anonym for å slippe oppmerksomhet rundt sin egen person. Hunforteller samtidig at hun trives godt i bedriften, og at hun ikke tidligere har noen negative opplevelser hos Stormberg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer