Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stormet 1. klasse på jumbojet

14 passasjerer arrestert etter opprør i lufta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Fredag ble 14 passasjerer med Pakistan Air fra Islamabad arrestert etter landing i Manchester.

De er siktet for å ha satt flyet i fare, melder BBC.

De opprørske passasjerene satt opprinnelig i den stappfulle turistklasseseksjonen, men valgte å ta seg til rette i en så å si tom 1. klasse-avdeling. Mannskapet ba passasjerene flytte tilbake til setene sine, men de nektet. Pilotene ga så melding til politiet før flyet landet.

- Da flyet landet, ble 14 personer arrestert, mistenkt for å ha satt et fly i lufta i fare, sier er talsmann for politiet i Manchester.

Før avgang sto flyet fire timer i sterk hete på rullebanen i Islamabad. Pakistan International Airlines ønsker ifølge BBC ikke å kommentere saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling