Stormet leilighet i Trondheim med skytevåpen, balltre og hammer

To personer er kjørt til sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

To personer er kjørt til sykehus med skader etter at flere personer stormet en leilighet på Byåsen i Trondheim natt til søndag, bevæpnet med skytevåpen, balltre og hammer.

Politiet fikk melding klokken 0.25 og var raskt på plass. Det ble gitt klarsignal til væpning og to av angriperne ble kort tid etter pågrepet i nærheten av leiligheten.

- Vi har grunn til å tro at det dreier se om et internt oppgjør som kan knyttes til hendelser tidligere i uka, opplyser operasjonsleder Leif Berglund i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

To menn er kjørt til sykehus, en med hodeskader etter å ha blitt slått med en hammer. Tilstanden skal ikke være kritisk.

Skytevåpen - Det ble også truet med skytevåpen, men det er fortsatt usikkert om det ble avfyrt skudd i leiligheten, opplyser Berglund.

Politiet lette natt til søndag etter de øvrige overfallsmennene, men understreker at folk i Trondheim ikke trenger engste seg selv om de er på frifot.

- Nei, dette var som sagt et internt oppgjør, så andre trenger ikke føle seg urolige, sier Berglund.

MC-oppgjør? Både angriperne og personene som befant seg i leiligheten er ifølge ham kjenninger av politiet.

Nattens politiaksjon var den tredje på én uke i det samme boligområdet. Natt til søndag for en uke siden ble fire personer siktet etter å ha skutt med en startpistol.

Natt til torsdag denne uka ble sju personer pågrepet etter en voldssak på Heimdal. Der skal en person blant annet ha blitt banket opp med balltre, skriver adressa.no.

Avisa har knyttet de to foregående hendelsene til et oppgjør i motorsykkelklubben Mongols, men Berglund ønsker ikke å si om nattens hendelse kan knyttes til samme miljø.

- Jeg vil ikke bekrefte hvilken gruppering det er snakk om, men det er snakk om en gruppe som er kjent for oss, sier Berglund. (©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer