Stormet ut i sinne

En opprørt Anna Nicole Smith har nok en gang skapt furore. Denne gang for å ha stormet ut av rettssalen mens dommeren truet med å tiltale henne for falsk forklaring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Episoden skjedde under de innledende forklaringene i en ny runde i striden rundt hvem som skal arve den barmfagre fotomodellens avdøde mann.

Anna Nicole Smith satt i vitneboksen da hun i raseri stormet ut av salen, mens dommeren truet med å tiltale henne for falsk forklaring. Rettssaken har pågått i fire måneder, de siste tre dagene har Playmaten sittet i vitneboksen og forklart seg. Det vil si, litt av problemet er at hun ikke har forholdt seg helt sannferdig til virkeligheten.

Ved en anledning truet dommer Mike Wood med å gi henne bøter for ringeakt for retten. Hun har blant annet brukt rettens tid med å hevde at hennes stesønn Pierce Marshall tok livet av hennes avdøde milliardær-mann.

- Hun bruker hele tiden dette som en anledning til å komme med ufunderte beskyldninger. Vennligst prøv å forklare henne at hun ikke kan gjøre det, sa dommer Woods til Smiths advokat.

- Jeg tror ikke det er tvil om at hun har begått mened ved flere anledninger, sa dommeren i retten.

Smith selv benekter alle påstander om falsk forklaring selv om hun ikke har bevis for drapspåstandene.

Men Smith tente på alle pluggene da stesønnens advokat ville at hun skulle stille en økonomisk garanti for å sørge at hun kom tilbake for nye avhør 12. februar. Anna Nicole reiste seg og forlot salen i raseri.

Dommeren fant senere at hun slipper å garantere for nytt oppmøte.

Anna Nicoles 63-årige stesønn har gått til motsøksmål etter at den blonde bomben ble tilkjent 475 millioner dollar av arven etter sin mann. Pierce Marshall hevder at Smith på ulovlig vis har blandet seg i arveoppgjøret.

TRUET AV DOMMEREN: Anna Nicole Smith i samtale med sine advokater etter sitt vitnemål i retten i natt. Dommeren truet henne med å tiltale henne for falsk forklaring etter at hun hadde forklart seg i tre dager.