Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stormforelsket vil flytte skolen

Oslomannen Pål Gilberg (28) får ikke nok av Ålesunds-jenta (19) han har vært sammen med i 3 uker. Han søker om at skolen hennes skal flyttes fra Ålesund til Oslo - med lærere og 500 elever på slep.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I et brev til skolesjefen i Ålesund kommer Gilberg med den originale forespørselen. Han vil flytte hele Fagerlia videregående skole til Oslo. De 500 elevene skal han innlosjere hos venner og bekjente. Alt for å få være i nærheten av jenta han møtte for snart tre uker siden.

- Vi har vært sammen i 4-5 dager i løpet av disse ukene. Jeg sendte søknadene for å få se henne oftere, sier Gilberg til Dagbladet.no.

Skrevet med et smil

- Min søknad er kanskje uvanlig, men på ingen måte en spøk. Dette er en genial løsning, skriver Gilberg i brevet som også er sendt til rektor ved Fagerlia.

Selv om han vil at skolemyndighetene skal behandle søknaden med det største alvor, innrømmer den nyforelska at søknaden ble skrevet med et smil om munnen.

- Kjæresten min sa jeg ikke turte sende det - og da måtte jeg jo. Jeg får bare håpe hun synes dette er romantisk, sier han til Dagbladet.no.

Har plan b

Kjæresten ønsker ikke å få navnet sitt i avisa. Etter at historien sto på trykk i Sunnmørsposten i dag, har Gilberg blitt nedringt av radiostasjoner og aviser som ønsker å fortelle den søte kjærlighetshistorien. 28-åringen er likevel ikke så sikker på at Fagerlia-skolen blir flydd til Oslo - selv etter all oppmerksomheten.

- Men jeg har en plan b. Jeg kan dekorere hele bilen min med Braathens-reklame mot at jeg får klippekort på Ålesund-Oslo-strekninga, sier Gilberg.

Møttes gjennom felles kjente

Han forteller at kjæresten synes oppstyret er festlig. De møttes gjennom felles kjente i Oslo i starten av august.

Så gjenstår det bare å se om Fagerlia videregående får ny adresse.