Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stormoen går - med millionfallskjerm

-Jeg var ryddegutt i Statsbygg - ikke syndebukk, sier Halvor Stormoen, etter at det torsdag ble kjent at han sier opp sin stilling som direktør.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stormoen og hans nærmeste overordnede, arbeids- og administrasjonsminister Jørgen Kosmo, ble torsdag enige om at Stormoen skal slutte i jobben og at han er fritatt fra å være på jobb i oppsigelsestiden.

- Det er en totalvurdering fra min side å avslutte arbeidsforholdet, etter at jeg hver dag i to og et halvt år har vært under et konstant trykk, både eksternt og internt, sier Stormoen.

Tomhendt går den omstridte Statsbygg-lederen ikke. Med seg på veien får han en fallskjerm verdt i overkant av 1 million kroner.

Stormoen og Kosmo er blitt enige om en fratredelsesavtale som innebærer at Stormoen får utbetalt et engangsbeløp på 1 million kroner med fradrag for skatt. I tillegg får han utbetalt regulær lønn ut året, pluss de tilleggene han har i henhold til ansettelseskontrakten, opplyser Arbeids- og administrasjondepartementet i en pressemelding.

(NTB)