Stormy Daniels saksøker Trump igjen

Pornoskuespilleren som hevder å ha hatt en affære med Donald Trump, trapper opp kampen i rettsvesenet og saksøker presidenten for ærekrenkelser.

SAKSØKER: Stephanie Clifford, bedre kjent under artistnavnet Stormy Daniels, saksøker president Donald Trump for ærekrenkelser. Foto: AP / NTB scanpix AFP PHOTO / GETTY IMAGES AND AFP PHOTO / MANDEL NGAN AND Ethan Miller
SAKSØKER: Stephanie Clifford, bedre kjent under artistnavnet Stormy Daniels, saksøker president Donald Trump for ærekrenkelser. Foto: AP / NTB scanpix AFP PHOTO / GETTY IMAGES AND AFP PHOTO / MANDEL NGAN AND Ethan Miller Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Stephanie Clifford, bedre kjent under artistnavnet Stormy Daniels, leverte søksmålet i en føderal domstol i New York mandag.

Sakens kjerne er en Twitter-melding fra presidenten der han avfeide en tegning som ifølge Daniels viser en mann som truet henne i 2011.

- En tegning flere år etterpå om en ikke-eksisterende mann. En total svindel som gjør de falske nyhetsmediene til latter. (Men de vet om det)! tvitret Trump tidligere i april.

Det var en reaksjon på at Daniels under et TV-program presenterte en tegning av en uidentifisert mann som hun sier truet henne på en parkeringsplass i Las Vegas til å holde tett om det påståtte forholdet til Trump.

I mandagens søksmål betegnes presidentens Twitter-melding som «usann og ærekrenkende». Det hevdes videre at presidenten «visste at denne usanne, nedsettende uttalelsene ville bli lest av folk i hele verden», og at Daniels har blitt utsatt for drapstrusler og trusler om fysisk vold.

Daniels har fra før saksøkt Trump og hans advokat Michael Cohen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer