Storstilt leteaksjon etter mann som sov ut rusen hos kompis

Trønder i 30-årene dro fra fest etter en krangel. Åtte timer senere kunne politiet avblåse leteaksjonen.

LETEAKSJON: Store politistryker og mannskap fra Røde Kors deltok i søket etter mannen. Dette bildet er fra en tidligere leteaksjon. Arkivfoto: Terje Bendiksby/Scanpix
LETEAKSJON: Store politistryker og mannskap fra Røde Kors deltok i søket etter mannen. Dette bildet er fra en tidligere leteaksjon. Arkivfoto: Terje Bendiksby/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Klokken 06:22 fikk politiet melding om at mannen i 30-årene hadde forlatt en fest etter en krangel klokken 04. Like etter klokken 12 fikk politiet melding om at mannen hadde dratt til en kamerat hvor han sov ut rusen.

- Det oppstod en krangel på festen, mannen var beruset og fikk derfra i sinne. Han kom ikke hjem, og vi fikk derfor en telefon fra mannens samboer, sier Morten Stene, operasjonsleder i Sør-Trøndelag politidistrikt.

Alle tilgjengelige politiressurser i Trondheim og omegn er blitt brukt i søket etter mannen, i tillegg til politihunder, flere personer fra Røde Kors og et Sea King-helikopter.

- I 20 minusgrader er det klart at vi må sette i gang leteaksjonen umiddelbart. Vi har jobbet med saken siden klokken halv sju i morges. Nå er vi lettet over at han er i god behold, men også irriterte, sier Stene.

- Vi har brukt masse ressurser og penger på denne saken helt unødvendig. Vedkommende burde ha tenkt seg om og ringt sin samboer, sier Stene.

Han vil oppfordrer folk til å opptre mer fornuftig og til ikke å sette seg i en slik situasjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer