Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Storstilt søk etter savnet dykker i Vest-Agder

- Vi har seks-sju båter pluss helikopter som søker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dykkeren som er savnet utenfor Høllen i Søgne i Vest-Agder, var fortsatt ikke funnet tirsdag morgen. Et Sea King-helikopter, flere båter og redningsmannskaper søker etter dykkeren.

Hovedredningssentralen Sør-Norge (HRS) ble varslet om hendelsen klokken 19.25 mandag kveld av noen kamerater som var ute og dykket med den savnede.

Søket har pågått for fullt gjennom hele tirsdagsnatten, men uten at mannen er funnet, opplyser HRS på Twitter.

- Vi har seks-sju båter pluss helikopter som søker. I tillegg er frivillige på land fordelt på ti lytte- og observasjonsposter, fortalte vakthavende redningsleder Asbjørn Viste til NTB natt til tirsdag.

Kort tid før klokken 8 tirsdag morgen opplyste HRS at det fortsatt ikke er gjort funn. I morgentimene startet politiet organisering av strandsøk i området.

Dykkeren ble sist observert sør av Vestre Fiske, drivende vestover og ikledd tørrdrakt.

- Det er tegn til at han var i flytestilling og godt kledd da han forsvant i strømmen. Så han kan holde seg lenge i vannet. Han hadde tørrdrakt på seg, fortalte Viste.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling