Stort beslag på spilleklubb

Store styrker ble satt inn da politiet gjennomførte en razzia på et utested i Oslo sentrum søndag kveld. Innehaveren av stedet er siktet for ulovlig spillevirksomhet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Om lag 40 personer ble pågrepet da politiet stormet utestedet, som ligger ved Torggata bad. De fleste av de pågrepne hadde vietnamesisk bakgrunn, og de hadde store pengesummer på seg - opptil flere titalls tusen kroner.

Politiet har nå gjort beslag i hundretusenkronersklassen, og eieren av stedet er siktet for ulovlig spillevirksomhet. Hun ble løslatt etter politiavhør og ikke framstilt for varetektsfengsling, men politiets siktelse opprettholdes.
De pågrepne skal ha drevet med såkalt «lykkespill», et pengespill der det gambles med store pengesummer. Identiteten til de pågrepne ble grundig sjekket før de fikk forlate lokalene. De som ikke kunne legitimere seg, et trettitall personer, ble kjørt til Politihuset for kontroll av identitet. Det er uklart om spilleautomatene politiet fant da de gikk inn i lokalene, er ulovlige. Politiet har derfor stengt og plombert lokalene, og etterforskningen fortsetter.