Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Juvelran:

Stort juvelran fra luksushotell i Paris

Skal ha vært bevæpnet med øks og skytevåpen.

STORE VERDIER: Fransk politi er på stedet der fem ranere stakk av med smykker og juveler verd flere millioner euro fra luksushotellet Ritz i Paris. Tre av de fem er pågrepet. Foto: Clement Lanot / AP / NTB scanpix
STORE VERDIER: Fransk politi er på stedet der fem ranere stakk av med smykker og juveler verd flere millioner euro fra luksushotellet Ritz i Paris. Tre av de fem er pågrepet. Foto: Clement Lanot / AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Smykker og juveler verd flere millioner euro ble stjålet fra luksushotellet Ritz i Paris, opplyser politiet. Tre av de fem ranerne er pågrepet.

Ranerne slo til mot en smykkebutikk inne på hotellet ved 18.30-tiden onsdag og fikk med seg smykker og andre verdisaker for anslagsvis 4,5 millioner euro, tilsvarende 43 millioner kroner.

- Verdensberømte gullsmeder stiller ut sine smykker og juveler ved Ritz, sier en politikilde.

De fem ranerne var bevæpnet med øks og skytevåpen og knuste vinduet til butikken før de tok med seg det de klarte av smykker. En hotellansatt forteller at de hørte en høy lyd og et spetakkel fra gaten utenfor.

- Folk som kom gående forbi, søkte tilflukt inne i hotellet. Vi skjønte ikke hva det var som foregikk før noen fortalte oss at det hadde vært et ran, sier den ansatte. En annen ansatt sier han så to motorsykler kjøre i stor fart ned en gate på baksiden av hotellet.

Politiet opplyser at tre av ranerne ble pågrepet idet de forlot hotellet. De to siste er fortsatt på frifot.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!