HASJFUNN VED SKOLE: - Dette er et stort beslag, sier operasjonsleder Finn Belle. Lørdags kveld fant Hundepatruljen Oslo et kilo hasj i skogsområdet ved Holmlia Skole.  
HASJFUNN VED SKOLE: - Dette er et stort beslag, sier operasjonsleder Finn Belle. Lørdags kveld fant Hundepatruljen Oslo et kilo hasj i skogsområdet ved Holmlia Skole.  Vis mer

Stort narkotikafunn ved Holmlia Skole

Naboklager ledet Hundepatruljen til funn av et kilo hasj.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Lørdag kveld melder politiet i Oslo om at Hundepatruljen har beslaglagt et kilo hasj, funnet i skogsområdet rett ved Holmlia Skole.

- Det var etter klager fra naboer som hadde observert narkotikatrafikk, at Hundepatruljen valgte å sette i gang søk i området, sier operasjonsleder i Oslo politi, Finn Belle.

Knyttes ikke til salg til elever

Det er ikke mistanke om at funnet kan knyttes til salg til elever ved ungdomsskolen.

- At det ble funnet så nært skolen tror jeg er tilfeldig. Dette var nok bare et vanskelig og utilgjengelig gjemmested til et enkelt klientell, sier Belle, og påpeker at skogsområder nær tettbebygget strøk er svært vanlige gjemmesteder for narkotika.

Politiet anser funnet som et stort beslag.

- Vi er helt avhengige av tips fra publikum for å finne slike gjemmesteder. Nå blir hasjen sendt til Kripos for å sjekkes for fingeravtrykk, før etterforskningen kanskje kan leder oss til hvem eierne er, avslutter Belle.

Les også:
Prøvde å lure tollerne med følgebil, tatt med 311 kilo narkotika på grensa

Spesialenheten etterforsker politiets hasjsalg