Stort sett rolig nyttårsfeiring

Til tross for mange branner og mye husbråk våkner Norge opp etter en rolig nyttårsfeiring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I Hammerfest hadde politiet mer å gjøre enn normalt en nyttårsnatt, mens arbeidsbelastningen i Moss politidistrikt var omtrent som en vanlig helg, får NTB opplyst fra de to politidistriktene.

I de største byene Oslo, Bergen, Trondheim har det vært mange utrykninger og mye å gjøre for politiet, men ikke mer enn normalt en nyttårsnatt.

Omkom

En 90 år gammel kvinne reddet seg ut av det brennende huset sitt på Barkåker utenfor Tønsberg, men omkom senere av skadene hun pådro seg. Brannvesenet fikk melding om brannen klokken 22.07 nyttårsaften, men huset sto ikke til å redde og brant ned til grunnen. Brannårsaken var i natt ukjent.

Også i Oslo og Bergen herjet flammene nyttårsaften. Over 50 mennesker ble evakuert etter en brann på Haugenstua i Oslo ved 3.45-tida i morges. To personer ble sendt til legevakta med lettere skader. Heller ikke i Olsvik utenfor Bergen kom noen til skade da det brøt ut brann i en boligblokk ved 20-tida n yttårsaften. Fem minutter over midnatt fikk brannvesenet melding om en ny brann, denne gangen i en boligblokk i Mayrdalsskogen. Heller ikke her kom noen til skade, men 17 personer måtte finne seg andre steder å overnatte etter brannene i Bergen.

Flere av brannvesenets utrykninger nyttårsaften kan være forårsaket av nyttårsraketter.

I Kragerø ble en mann truffet av en rakett like over det ene øyet, men slapp fra det med et par sting på legevakten, opplyser politiet i Kragerø til NTB. I Oslo ble to gutter tatt hånd om og kjørt til legevakta etter at de hadde avfyrt raketter mot en politibil.

(NTB)

ROLIG: En kvinne omkom i brann i Tønsberg, ellers forløp nyttårsaften relativt fredelig.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer