Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stort søk etter savnet gutt (15)

Kom ikke hjem etter skolen i dag i Larvik.

 MANGE FRIVILLIGE DELTAR:  Store letemannskaper søker etter 15-åring i Vestmarka bved Larvik. Torfinn Haugen koordinerer letemannskapene. Foto: Per Flåthe / Dagbladet
MANGE FRIVILLIGE DELTAR: Store letemannskaper søker etter 15-åring i Vestmarka bved Larvik. Torfinn Haugen koordinerer letemannskapene. Foto: Per Flåthe / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 15 år gammel gutt ble meldt savnet etter at han ikke kom hjem etter skolen i Larvik i dag.

Politiet ble varslet om hendelsen klokka 18.29. Da hadde ikke gutten blitt sett siden klokka 14.15.

- Vi leter etter en savnet person. Vi holder på til vi finner han, sier operasjonsleder Anne Meyer ved Vestfold politidistrikt til Dagbladet.

Gutten hadde ikke med seg mobiltelefon, opplyser operasjonslederen.

Omfattende søk Norske redningshunder, Vestfold Røde Kors, Norsk folkehjelp, Sivilforsvaret, politihelikopter, politihund og en politipatrulje leter nå etter 15-åringen.

I tillegg er brannvesenet varslet for å låse opp en skogbom i Vestmarka.

- Det er ting som tyder på at han kan være i det området, sier Meyer videre.

Hun vil ikke kommentere hva som er bakgrunnen for dette, men gutten ble sist sett i retning mot Vestmarka og Hagalia.

- Han har ikke vært savnet tidligere.

Ved midnatt var rundt 400 personer med på søkene, som vil fortsette hvis ikke været setter en stopper for det. Akkurat nå regner det kraftig, melder Dagbladets reporter på stedet.

Helikopter med varmesøkende kamera er ute. Området det letes i er flere kvadratkilometer stort og kupert. Flere vann skal også sjekkes.

- Vanlig gutt Politiet karakteriserer den savnede som en «vanlig gutt», og det er er ingen ting som tyder på at psykiske problemer kan knyttes til verken gutten eller forsvinningen.

Politiet har oppsøkt flere adresser hvor gutten kan befinne seg på - etter å ha fått navn fra pårørende.

Mange frivillige har også møtt opp for å delta i søket, melder politiet.

«Det er veldig mange frivillige sivile som møter på stedet. Det er veldig bra at de gjør dette men foreløpig har vi flere hunder i området og det er derfor ikke ønskelig at man går i området uten at vi vet hvor man har søkt.», heter det i en pressemelding.

Gutten skal være 170-175 cm høy. Han har mørk blondt hår og blå øyne. Han skal være iført en mørk hettegenser med Moods of Norway-logo, olabukse og hvite sko. Gutten skal ha en svart ryggsekk på seg.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media