Fikk kritikk for mangel på potet i Stortingskantina:

Stortingets potet-hevn?

Uka etter at Stortinget fikk kritikk for maten, serverte de potet i kantina – av marsipan. – Det er jo morsomt, sier Ap-politiker.

POTATO, POTATO: Storingspolitikerne kunne onsdag kose seg med «potet», men ikke helt av den typen en misfornøyd representant har etterlyst. Foto: Tuva Moflag
POTATO, POTATO: Storingspolitikerne kunne onsdag kose seg med «potet», men ikke helt av den typen en misfornøyd representant har etterlyst. Foto: Tuva Moflag Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Gjennom Stortingets brukerutvalg har stortingsrestauranten – eller de folkevalgtes kantine om du vil – fått hard medfart fra en representant. Vedkommende, som stadig er anonym, irriterer seg over at det ikke er mulig å få kjøpt øl eller lettøl, og at det mangler skrelte poteter, kunne VG fortelle tirsdag for ei uke siden.

Onsdag kunne den misfornøyde politikeren glede seg over at det ble servert «potet» i stortingsrestauranten. Men ikke helt av typen som ble etterlyst, og dessuten var den med «skall».

Snakkis

Bak skiltet med påskriften «potet» befant det seg nemlig et lite stykke marsipankake. Det var Ap-politiker Tuva Moflag som delte et bilde av godbiten på sin Twitter-konto.

«De har humor i stortingsrestauranten. De har jo det», skriver Ap-politikeren i Twitter-posten.

«Potet» er riktignok et vanlig navn på denne typen kake, opprinnelig fra Trondheim. Moflag mener fortsatt det unektelig er morsomt at poteten dukker opp like etter kritikken ble kjent.

– Poenget er at de serverer den uka etter. Det er jo timingen som er morsom, sier Moflag til Dagbladet etter å ha fått påpekt at navnet er korrekt fra flere Twitter-brukere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer