Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stortingsplassen glipper trolig for Eskil Pedersen

Når ikke høyt nok på nominasjonslista.

SJUENDE PLASS: Den plassen holder trolig ikke for at Eskil Pedersen skalfå stortingsplass ved neste års valg.
Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
SJUENDE PLASS: Den plassen holder trolig ikke for at Eskil Pedersen skalfå stortingsplass ved neste års valg. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

AUF-leder Eskil Pedersen når trolig ikke høyere enn en sjuendeplass på Telemark Ap-lista.

Det er klart etter at de arbeiderpartilagene i Øst-, Vest og Midt-Telemark og Porsgrunn har inngått en avtale om hvem som skal stå på listen, skriver Varden.

Til sammen 130 delegater stiller på Telemark Aps nominasjonsmøte i Bø 24. november. Partilagene som nå har inngått avtale, har til sammen 68 delegater og har dermed flertall om alle delegatene følger den inngåtte avtalen.

Hjartdalsordfører Sven Tore Løkslid tar til takke med å bli nummer fem på Aps nominasjonsliste, mens Christian Tynning-Bjørnø tar tredjeplassen og Lise Wiik blir nummer fire.

Arbeiderpartiet har i dag tre representanter fra Telemark og Pedersen er dermed langt unna en plass på tinget om forslaget får flertall på nominasjonsmøtet.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!