Stortingspolitiker (Ap) hudfletter egen partifelle på Facebook: - Jeg regner ham ikke som en av mine egne

Freddy de Ruiter (Ap) kritiserer sterkt sin egen partifelle, bydelsutvalgsleder Bjørn Arild Lundberg, etter Bydel Bjerke-avsløringene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Aller verst blir det likevel når den øverste folkevalgte lederen for bydelen, bydelsutvalgsleder Lundberg, ukritisk velger systemets side i denne saken. Hans sinne og arroganse vitner om at det er makt og prestisje som er hans fokus, ikke denne guttens beste!» skriver stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet, Freddy de Ruiter i Helse- og omsorgskomiteen, på Facebook.

Det er bydelsutvalgsleder Bjørn Arild Lundberg (Ap) i Bjerke Bydel i Oslo som får unngjelde.

De Ruiter har engasjert seg sterkt i fostermor-saken og Villa Eik-saken som Dagbladet har fulgt tett den siste tida.

- Ikke en av mine egne Stortingspolitikeren har møtt fostermora som nå er skilt fra sin 15 år gamle fostersønn med autisme og Downs syndrom. Han har også møtt mødrene til Lars og Jonas som i en årrekke har levd med et uforsvarlig omsorgstilbud i oslobydelen.

Arbeiderpartipolitikeren har også satt seg inn i dokumentasjon, og mener det er beviser for en rekke lovbrudd i begge disse sakene.

- Jeg regner ham (Lundberg journ. anm.) ikke som en av mine egne. Arbeiderpartiet er et parti som alltid, uten unntak, skal ha hjerte for de som har det vanskeligst i samfunnet. De av våre politikere som ikke gjør det, svikter hele verdigrunnlaget vårt, sier Freddy de Ruiter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.