Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Stortingspolitikeren pågrepet i dag

Erik Skutle ble pågrepet i Bergen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BERGEN/OSLO (Dagbladet): Seksjonsleder for organisert kriminalitet i Hordaland politidistrikt, Jørn Solsvik, sier til Dagbladet at politiet pågrep tre personer i Bergen i dag. Disse tre har vært inne til avhør og seinere blitt løslatt.

En av disse er altså Erna Solbergs vararepresentant på Stortinget, Erik Skutle.

- Disse tre personene er siktet for erverv, besittelse og bruk av narkotika, sier Solsvik.

Ungdomsaksjon Politiet i byen har prioritert etterforskningen av narkotikabruk på videregående skoler de siste ukene.

- Vi har siktet over 30 personer. De fleste er 18 og 19 år gamle og er elever ved forskjellige videregående skoler i Bergen kommune. Tre eller fire personer sitter varetektsfengslet. To personer ble løslatt i dag. I de mest alvorlige tlifellene snakker vi om omsetning av narkotika, sier Jørn Solsvik.

Den omfattende saken startet med at elever, foreldre og lærere henvendte seg til politiet for å fortelle at det pågikk omsetning og bruk av narkotika på skolene.

- De har gitt uttrykk overfor oss om at de ønsker et narkotikafritt skolemiljø og at de ville ha en russefeiring fri for narkotika. Vi har jobbet mye med dette den siste tida, og kan ikke utelukke at det kan bli enda flere pågripelser, sier seksjonsleder Jørn Solsvik.

Han vil ikke kommentere konkrete siktelser som er under etterforskning.

Hele Norges coronakart