Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Støttegruppa forventer ærlige og usminkede svar fra Jens

Og ber om konkrete løsninger.

BER OM HANDLING: Nyvalg nestleder John Hestnes i støttegruppa etter 22. juli hører Stoltenbergs redegjørelse i dag med interesse. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
BER OM HANDLING: Nyvalg nestleder John Hestnes i støttegruppa etter 22. juli hører Stoltenbergs redegjørelse i dag med interesse. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Støttegruppen etter 22. juli forventer handlekraft og ærlige svar på opposisjonens spørsmål under statsministerens redegjørelse tirsdag.

Nyvalgt nestleder i den nasjonale støttegruppen, John Hestnes, vil følge redegjørelsen fra publikumsgalleriet i Stortinget tirsdag.

- Det vi er opptatt av er at statsministeren og justisministeren gir ærlige og usminkede svar på det opposisjonen spør om, sier Hestnes til NTB

- Så er det viktig nå at de samarbeider nå, både regjering og Storting, så vi får noen konkrete løsninger for fremtiden. Vi er veldig opptatt av hvorfor alle sikringstiltakene som var ferdig planlagt i regjeringskvartalet, ikke ble fulgt opp. Hvorfor ble det ikke gjort noe? Ble det liggende på Statsministerens kontor? Var det rådgiverne hans som ikke gjorde jobben sin? Slike spørsmål er viktig for oss. Det samme gjelder beredskapen og politiet.

Hestnes sier det ikke er viktig for støttegruppens medlemmer at Stoltenberg skal gå av eller at han kommer med en beklagelse.

- Det viktigste nå er å vise handlekraft, så dette aldri får skje igjen. Vi i støttegruppa kommer til å følge med på at punktene fra Gjørv-rapporten blir fulgt opp og gjennomført i fremtiden. Der skal støttegruppen være en aktiv pådriver.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media