Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Støtter ikke president Tadic

Serbias statsminister Vojislav Kostunica dropper koalisjonspartneren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Serbias statsminister Vojislav Kostunica vil ikke støtte koalisjonspartner og sittende president Boris Tadic foran andre runde i presidentvalget.

- Vårt budskap er at folk selv bør velge hva de vil gjøre, sa Kostunica på en pressekonferanse i Beograd onsdag.

Meningsmålinger tyder på et jevnt løp mellom EU-tilhengeren Tadic og ultranasjonalisten Tomislav Nikolic foran den avgjørende runden i presidentvalget, og uten støtte fra Kostunica kan det bli vanskelig for Tadic å bli gjenvalgt.

(NTB)

STØTTER IKKE TADIC: Serbias statsminister Vojislav Kostunica ønsker ikke lenger å støtte koalisjonspartner og sittende president Boris Tadic. Det kan skape problemer for Tadic foran andre runde i presidentvalget i Serbia. Foto: IVAN MILUTINOVIC/REUTERS/SCANPIX
STØTTER IKKE TADIC: Serbias statsminister Vojislav Kostunica ønsker ikke lenger å støtte koalisjonspartner og sittende president Boris Tadic. Det kan skape problemer for Tadic foran andre runde i presidentvalget i Serbia. Foto: IVAN MILUTINOVIC/REUTERS/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media