Stovnersiktede fengslet for én dag

De to 20-åringens som er siktet for drapsforsøk etter skyteepisoden på Stovner fredag ble i dag varetekstfengslet for bare én dag. I ettermiddag meldte nok en person seg for politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen i 20-åra skal ha vært innblandet i skytingen på Stovner. Ifølge Nettavisen meldte han seg for politiet før klokka 16 i ettermiddag.

Politiet var hemmelighetsfulle før dagens fengslingsmøte. Aktor Kim Ellertsen hadde i utgangspunktet begjært de to siktede fengslet for to uker. I dag, like før rettsmøtets begynnelse, reduserte han sin innstilling til en dag. Dermed blir det nytt fengslingsmøte i morgen.

- Vi har fått informasjon som er så konkret at vi tror vi kan opplyse saken bedre i morgen. Informasjonen vi har fått er så verdifull at saken vil få en annen karakter, sier Ellertsen til Dagbladet.no. før det kom fram at nok en mann har meldt seg.

Ellertsen sier han verken vil utelukke nye arrestasjoner, eller løslatelse av de to siktede i morgen.

- En løslatelse er heller ikke helt usannsynlig, men jeg tror ikke det.

Først i morgen formiddag vil politiet ta stilling til om en eventuell en ny begjæring om fengsling.

Dagbladet.no følger saken.

TRE SKADD: Tre unge menn ble alvorlig skadd i skyteepisoden på Stovner fredag. Tilstanden er fortsatt kritisk for en 19 år gammel mann som ble skutt i bryst og buk.
NYE OPPLYSNINGER: Like før rettsmøtets start fikk hovedetterforsker Nils Trygve Tonning (t.v) og aktor Kim Ellertsen inn nye opplysninger i Stovnersaken.