Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Straff meg!

Hvorfor liker snille jenter slemme gutter?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Han er så spennende! Han er litt skummel og, egentlig. Men det pirrer. Kan tenke meg hvordan det er å bli kastet rundt i senga, og tatt hardt av han. Han maskuline og tøffe machokaren der. Han er et dyr... Oh yes! »

Noen jenter som kjenner seg igjen? Jentene jeg snakker om er i utganspunktet jenter man betegner som snille. Men de tiltrekkes noe helt motsatt av det de selv mener de står for. Har av egen erfaring lagt merke til at enkelte jenter blir mer interessert jo frekkere og slemmere man er mot dem. De tenker med en gang at dette betyr fart og spenning. Litt frekkhet er jo absolutt bare en type humor som trengs for å gjøre en situasjon mer interessant. Men det finnes grenser. Jeg blir personlig bare skikkelig kvalm hvis jenter tenner på at en kar kun sier ekle ting til dem, og oppfører seg som bikkjer over et bein. De karene som kun tenker på kroppen din, og som bryr seg heller mindre om dine følelser, for dem er du kun et stykke kjøtt! De slenger kanskje bare inn et par snille komplimenter for å uskyldiggjøre sin oppførsel. Og du biter på hver gang!

De samme jentene som oppdrar, dater og tilbringer hele liv med sånne tapere, er de samme jentene som klager over utroskap, at menn er så mye ondere enn kvinner, og at de blir sett på som kun et eid sexobjekt. De klager og klager, og ender opp med å oppdra en sønn som er likedan sin far. Slutt å snakke så mye negativt om menn bare fordi du selv blir så opphisset av de du absolutt burde holde deg langt unna! Er du så heldig at du klarer å komme deg vekk fra et voldelig forhold der du blir behandlet dårlig, kan det godt skje at han trygler deg om å komme tilbake. Og du tror det er fordi han elsker deg? Nei! Mest sannsynlig er det vel fordi du var den eneste som brydde seg om han. Og det er egoistisk. Når han finner ut at du fortsatt ikke har lyst på han, så beviser han sitt egoistiske jeg ved å terrorisere deg i all framtid. Han tror han eier deg.

Leit litt lenger, så finner du faktisk ut at det er bra karer der ute, og at snillhet ikke nødvendigvis er et synonym til kjedelig og svak. Snille gutter har dyriske instinkter de også, og vil være en helt som faktisk både klarer å være en god far for ditt barn, og samtidig forsvarer sin familie som en ekte patriark ville ha gjort. Ikke undervurder styrken til gode mennesker! Du lurer deg selv hvis du tror at slemme gutter har best gener. Fysiske gener er godt fordelt mellom de snille og de slemme.

De slemme er forresten også ofte de svakeste. Du er ikke mye mann hvis du slår din kone. Tenk på det! Dette er menn som hater seg selv så mye at de ikke har noe kjærlighet å gi, så de vil påføre andre mennesker den smerten de selv har inni seg. Men uansett, det er stor forskjell mellom det å ha litt slem humor med snert, og det å være en drittsekk. Må lære dere å filtrere litt! Du får det du ber om!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media