Straffedrama i Bergen

Sarpsborg 08 gikk videre i cupen etter å ha slått Brann i straffesparkkonkurransen.

JEVN KAMP: Sarpsborg 08 vant mot Brann etter straffesparkkonkurranse.
 Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
JEVN KAMP: Sarpsborg 08 vant mot Brann etter straffesparkkonkurranse. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): Kun 2100 tilskuere møtte opp på Brann stadion i kveld for å se hjemmelaget reise seg etter grisebanken de fikk mot Sogndal i siste seriekamp.

Brann åpnet best. La seg lavere enn de pleide, og satset på raske kontringer. Sarpsborg 08 fikk ikke tak på de rød-hvite i første omgang. Etter 12 minutter burde Erik Huseklepp skutt Brann i ledelsen fra 12-13 meter, men Brann-yndlingen er inne i sin andre sesong hvor lite stemmer, og skuddet ble avverget av Sarpsborg-forsvaret.

Trygt og defensivtBergenserne hadde stort sett kontroll på gjestene de første 45 minuttene. Hjemmelaget hadde bedre tempo og ville mest, men spillemessig var det sånn midt på treet. Sarpsborg 08 greide kun å skape en sjanse, og greide ikke å finne et mottrekk mot hjemmelagets defensive stil.

Brann skapte flere gode sjanser, men det ble bare nesten. I det 24. minutt burde Eirik Birkelund også scoret, men han greide heller ikke å finne nettmaskene.

Brann savner sårt en goalgetter i år, og mange bergense håper at klubbens nye speider, Lars Tjernås greier å trylle fram en dyktig målsnik til en billig penge i sommer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.