Strandsex vekker harme

Folk på Jæren lei og rystet over sex på Orrestranda. Rogaland naturistforening vil ha slutt på «dogging», sextreff og gangbangs.

RYSTET: Et par ble avbildet mens de utførte oralsex på Orrestranda på Jæren. Foto: Tipser Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Bildene tatt av en hobbyfotograf under en strandtur på søndag har nok en gang ført til en oppblussing av debatten om bruken av Orrestranda på Klepp på Jæren.

Den billedskjønne og populære stranda har i mange år også vært et yndet sted for naturister. Men, i tillegg til dette, har den også fått et rykte på seg for å være en møteplass for sex.

Spesielt er stranda blitt brukt til tilfeldig, avtalt sex mellom tilsynelatende ukjente mennesker. Jærbladet har blant annet tatt opp de anonyme sextreffene på stranda, og det var lokalavisa som tidligere denne uka først kunne bringe de nye oppsiktsvekkende bildene fra stranda.

- Veldig uventet

Et av bildene viser to personer som går tur langs stranda. I gresset rett overfor sanda, oppå en liten høyde, har to menn sex.

Bildene fra hobbyfotografen viser også det som tilsynelatende er oralsex. Mannen, som ønsker å være anonym fordi han frykter bråk på grunn av bildene, ble overrasket da han tittet på bildene.

- Det var veldig uventet for meg å komme over noe slikt, men samtidig var det et kjent sted for slike treff.Jeg var på tur og skulle ta bilde av en hund og generelt strandbilder, sier fotografen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer