Strauss-Kahns kone har mistet tålmodigheten

Tidligere IMF-sjef Dominique Strauss-Kahn separert fra Anne Sinclair, melder ukemagasinet Closer.

FIKK NOK: Et år etter at sex-avsløringene begynte i New York, har Anne Sinclair mistet tålmodigheten med sin mann, tidligere IMF-sjef Dominique Strauss-Kahn. Her kommer de til sitt hjem i Paris i september i fjor. foto: AFP/ MIGUEL MEDINA
FIKK NOK: Et år etter at sex-avsløringene begynte i New York, har Anne Sinclair mistet tålmodigheten med sin mann, tidligere IMF-sjef Dominique Strauss-Kahn. Her kommer de til sitt hjem i Paris i september i fjor. foto: AFP/ MIGUEL MEDINAVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sinclair, som har gjenopptatt sin journalistkarriere i Huffington Posts Paris-utgave, kastet Strauss-Kahn ut av leiligheten deres i Paris for en måned siden, og de to bor nå fra hverandre, ifølge Closer.

Magasinet oppgir ikke kilder for sin sak, men en kilde som står Strauss-Kahn nær, bekrefter magasinets historie og sier at han nå bor i en annen bolig.

20 års ekteskap
Paret har vært gift i 20 år, og Sinclair sto last og brast ved sin manns side da han ble pågrepet og anklaget for å ha voldtatt en ansatt ved et hotell i New York i mai i fjor.

Som følge av skandalen måtte Strauss-Kahn forlate jobben som sjef for Det internasjonale pengefondet IMF, og planene om å bli det franske sosialistpartiets presidentkandidat måtte oppgis.

Og hans juridiske problemer fortsetter. Selv om saken i New York ble henlagt, har stuepiken anlagt sak mot ham. Dessuten er han anklaget for å ha vært med i en prostitusjonsring i Frankrike.

Ifølge Closer er Strauss-Kahn deprimert og holder seg stort sett hjemme hos seg selv, mens Sinclair lever et hektisk sosialt og profesjonelt liv med sin nye jobb.
NTB