Strauss-Kahns kone har mistet tålmodigheten

Tidligere IMF-sjef Dominique Strauss-Kahn separert fra Anne Sinclair, melder ukemagasinet Closer.

FIKK NOK: Et år etter at sex-avsløringene begynte i New York, har Anne Sinclair mistet tålmodigheten med sin mann, tidligere IMF-sjef Dominique Strauss-Kahn. Her kommer de til sitt hjem i Paris i september i fjor. foto: AFP/ MIGUEL MEDINA
FIKK NOK: Et år etter at sex-avsløringene begynte i New York, har Anne Sinclair mistet tålmodigheten med sin mann, tidligere IMF-sjef Dominique Strauss-Kahn. Her kommer de til sitt hjem i Paris i september i fjor. foto: AFP/ MIGUEL MEDINA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sinclair, som har gjenopptatt sin journalistkarriere i Huffington Posts Paris-utgave, kastet Strauss-Kahn ut av leiligheten deres i Paris for en måned siden, og de to bor nå fra hverandre, ifølge Closer.

Magasinet oppgir ikke kilder for sin sak, men en kilde som står Strauss-Kahn nær, bekrefter magasinets historie og sier at han nå bor i en annen bolig.

20 års ekteskap Paret har vært gift i 20 år, og Sinclair sto last og brast ved sin manns side da han ble pågrepet og anklaget for å ha voldtatt en ansatt ved et hotell i New York i mai i fjor.

Som følge av skandalen måtte Strauss-Kahn forlate jobben som sjef for Det internasjonale pengefondet IMF, og planene om å bli det franske sosialistpartiets presidentkandidat måtte oppgis.

Og hans juridiske problemer fortsetter. Selv om saken i New York ble henlagt, har stuepiken anlagt sak mot ham. Dessuten er han anklaget for å ha vært med i en prostitusjonsring i Frankrike.

Ifølge Closer er Strauss-Kahn deprimert og holder seg stort sett hjemme hos seg selv, mens Sinclair lever et hektisk sosialt og profesjonelt liv med sin nye jobb. NTB

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer