Streik ved Rockefeller utsatt

Venter på rettens kjennelse om steiken vil være ulovlig eller ikke.

UTSATT: 48 ansatte ved Rockefeller ønsker å organisere seg under Fellesforbundet og krever tarifflønn. Ledelsen er ikke enig, og partene ble heller ikke enig hos Riksmeglingsmannen. De ansatte ønsker og steike, og ledelsen trekker det inn for domstolen. Foto: Scanpix.
UTSATT: 48 ansatte ved Rockefeller ønsker å organisere seg under Fellesforbundet og krever tarifflønn. Ledelsen er ikke enig, og partene ble heller ikke enig hos Riksmeglingsmannen. De ansatte ønsker og steike, og ledelsen trekker det inn for domstolen. Foto: Scanpix.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den varslede streiken ved konsert- og serveringsstedet Rockefeller i Oslo er utsatt i påvente av at arbeidskonflikten skal behandles i Arbeidsretten.

Eierne av Rockefeller og John Dee har stevnet Fellesforbundet for Arbeidsretten i en tvist om plikten til å inngå tariffavtale.
Dermed blir den varslede streiken for de 48 medlemmene av Fellesforbundet utsatt.

Ifølge Fellesforbundet har de 48 ansatte ved Rockefeller og John Dee krevd at eierselskapet Auditorium A/S skal inngå en tariffavtale, noe selskapet ikke ønsker.
Hittil har saken vært behandlet hos Riksmeklingsmannen, men da Fellesforbundet varslet streik fra onsdag 8. desember, ble forbundet i stedet stevnet for Arbeidsretten av Auditorium A/S.

Saken skal behandles som hastesak allerede kommende onsdag og dermed har forbundet besluttet å utsette en streik i påvente av rettens avgjørelse.