MEKLINGSMØTE I MORGEN: Meklingsmann Dag Nafstad har innkalt partene i kommunestreiken til møte i morgen klokka 08 på Riksmeklingsmannens kontor. 
Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
MEKLINGSMØTE I MORGEN: Meklingsmann Dag Nafstad har innkalt partene i kommunestreiken til møte i morgen klokka 08 på Riksmeklingsmannens kontor. Foto: Kyrre Lien / SCANPIXVis mer

Streikepartene møtes til meklingsmøte i morgen

Meklingsmann Dag Nafstad har innkalt til morgenmøte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): Partene i kommuneoppgjøret er invitert til et nytt meklingsmøte i Riksmeklingsmannens lokaler onsdag klokken 08.00, melder NTB.

Riksmeklingsmannen bekrefter dette på sine nettsider. Dermed blir det ingen streikeløsning i kveld heller.

— Det gjøres med grunnlag i at jeg øyner en mulighet til å komme fram til en løsning. Det gjenstår å se, men jeg mener tiden er inne til å gjøre dette, sier Nafstad

Også en av partene, UNIO, har lagt ut dette på sine nettsider. I går kveld kom meklingsmann Nafstad fra Tromsø til Oslo.

Partene skal samles til samme tid som YS Kommune skal trappe opp streiken med ytterligere 368 medlemmer. NTB skriver at arbeidstakerforeningene i dag gjorde det klart at de vil trappe opp streiken fra mandag av, og at da kan så mange som 50 000 kommuneansatte være ute i streik.

Dagbladet kommer med mer.