Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Strendene er forlatt og landet er i kaos. «Nydelig som alltid», sier Nicaragua

Over 400 unge nicaraguanere er drept i voldsomme demonstrasjoner i Nicaragua. - Kom til oss, er myndighetenes beskjed til omverdenen.

SPØKELSESHOTELL: Så seint som i april var luksushotellet Mukul i Nicaragua et populært sted for artister som Beyoncé og skuespillerne Scarlett Johansson og Michael Fassbender. Men i slutten av juni stengte hotellet dørene på ubestemt tid, på grunn av den pågående politiske krisa i landet. Foto: Mukul-hotellet
SPØKELSESHOTELL: Så seint som i april var luksushotellet Mukul i Nicaragua et populært sted for artister som Beyoncé og skuespillerne Scarlett Johansson og Michael Fassbender. Men i slutten av juni stengte hotellet dørene på ubestemt tid, på grunn av den pågående politiske krisa i landet. Foto: Mukul-hotellet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Nydelig som alltid!»

Det er slagordet på en pr-kampanje landets turistbyrå har satt i gang, for å få tilbake noen av turistene som har pleid å feriere i Nicaragua, melder The Guardian.

Landets nydelige strender er folketomme, men uten at reklamekampanjen forteller noe om årsaken.

Unge blir drept

Siden april i år har det vært voldsomme demonstrasjoner i Nicaragua. Flere hundre mennesker er drept i voldsomme sammenstøt med politi og opprørsstyrker.

- Minst 400 personer er drept siden demonstrasjonene mot regimet startet. Flertallet av de drepte er unge mennesker. De protesterer mot Ortega-regimet og situasjonen må kalles alvorlig, sier Roy Krøvel, professor ved OsloMet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

3 MÅNEDER

HELGEKUPP

1 kr*

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 1 kr* kvartal. Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249,-/kvartal) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES PLUSS I 12 MND

66 kr/mnd**

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 66 kr/mnd** i 12 måneder. Fornyes automatisk til 99,-/måned

**Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/måned. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinærpris måned (99kr). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (249,-/kvartal). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/måned. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?