Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Stridsvognangrep i syrisk by

Stridsvogner fra den syriske hæren skyter granater mot et område i byen Homs, ifølge lokale menneskerettsaktivister.

DEMONSTRERER: Dette mobil-bildet sendt til AP er tatt fredag 6. mail i Homs. Demopnstranter mot regjeringen bærer et banner med påskriften «vi kommer ikke til å tie stille over blodet til våre sivile martyrer og vårt blod er ikke mer dyrebart enn deres». I dag meldes det om at stridsvogner har rullet inn i byen. Foto: AP
DEMONSTRERER: Dette mobil-bildet sendt til AP er tatt fredag 6. mail i Homs. Demopnstranter mot regjeringen bærer et banner med påskriften «vi kommer ikke til å tie stille over blodet til våre sivile martyrer og vårt blod er ikke mer dyrebart enn deres». I dag meldes det om at stridsvogner har rullet inn i byen. Foto: AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Homs rister av lyden av eksplosjoner fra stridsvogngranater og maskingeværer i bydelen Bab Amro, sier aktivisten Najati Tayrara til nyhetsbyrået Reuters. Opplysningene bekreftes av andre menneskerettsforkjempere som har lagt ut meldinger på en Facebook-side som har fått navnet «Syrisk revolusjon».

Så langt er det ikke kommet meldinger om at folk er blitt drept i Homs torsdag.
En nettside som kalles «Syriske martyrer» har lagt ut navnene på over 750 mennesker som skal ha blitt drept siden demonstrasjonene og sammenstøtene i landet begynte i midten av mars. Listen omfatter både demonstranter, soldater og politifolk.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media