Strippebar i Oslo fortsatt stengt etter razzia

Diamond Go-Go Bar og Original Pilsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Strippeklubben Diamond Go-Go Bar og serveringsstedet Original Pilsen i Oslo er fortsatt stengt etter en razzia i forrige uke der politiet, Mattilsynet og Næringsetaten i kommunen var med.

Det var Mattilsynet som stengte de to stedene, som ligger under samme tak, etter funn av kakerlakker, spor av rotter, flytende kloakk i kjelleren og meget dårlig renhold i lokalene.

Stengt en stud til

- Begge stedene kommer til å være stengt til eierne har fått ting i orden. Og det kan ta noen dager før et skadedyrfirma har fått tatt knekken på kakerlakkene og rottene, sier seksjonssjef Gry Holmbakken i Mattilsynet i Oslo til NTB.

Etter at skadedyrjobben er gjort, kommer Mattilsynet til å foreta en ny kontroll for å forsikre seg om at forholdene er akseptable.

Næringsetaten i Oslo kommunen skal vurdere om stedene kan beholde skjenke- og serveringsløyvet, men på grunn av saksbehandlingsrutinene kan det ta lang tid før dette spørsmålet er avgjort, får NTB opplyst i kommunen.

Undersøker eierskapet

Det var om lag 50 personer i lokalene på de to stedene da aksjonen foregikk torsdag kveld. Av dem ble 13 pågrepet, og en mann siktet for brudd på narkotikaloven. Mannen er siktet for oppbevaring av 47 gram kokain, opplyste politiet sist fredag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer