Strippebar i Oslo fortsatt stengt etter razzia

Diamond Go-Go Bar og Original Pilsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Strippeklubben Diamond Go-Go Bar og serveringsstedet Original Pilsen i Oslo er fortsatt stengt etter en razzia i forrige uke der politiet, Mattilsynet og Næringsetaten i kommunen var med.

Det var Mattilsynet som stengte de to stedene, som ligger under samme tak, etter funn av kakerlakker, spor av rotter, flytende kloakk i kjelleren og meget dårlig renhold i lokalene.

Stengt en stud til

- Begge stedene kommer til å være stengt til eierne har fått ting i orden. Og det kan ta noen dager før et skadedyrfirma har fått tatt knekken på kakerlakkene og rottene, sier seksjonssjef Gry Holmbakken i Mattilsynet i Oslo til NTB.

Etter at skadedyrjobben er gjort, kommer Mattilsynet til å foreta en ny kontroll for å forsikre seg om at forholdene er akseptable.

Næringsetaten i Oslo kommunen skal vurdere om stedene kan beholde skjenke- og serveringsløyvet, men på grunn av saksbehandlingsrutinene kan det ta lang tid før dette spørsmålet er avgjort, får NTB opplyst i kommunen.

Undersøker eierskapet

Det var om lag 50 personer i lokalene på de to stedene da aksjonen foregikk torsdag kveld. Av dem ble 13 pågrepet, og en mann siktet for brudd på narkotikaloven. Mannen er siktet for oppbevaring av 47 gram kokain, opplyste politiet sist fredag.

Politiet undersøker eierskapet til de to utestedene med tanke på spørsmålet om serverings- og skjenkeløyve. Ifølge politiet skal det være en person fra Øst-Europa som eier stedene.

(NTB)

 

 

 

STENGT: 13 personer ble pågrepet i den samordnede aksjonen der politiet sammen med brannvesenet, Tollvesenet, Mattilsynet og Næringsetaten foretok i strippebaren Diamond Go-Goi Bar i Oslo. Spaning over lengre tid har ifølge politiet avdekket narkotikasalg, prostitusjon og brudd på serveringsloven i lokalene til strippebaren og det tilstøtende utestedet Original Pilsen.
Foto: Oslo brann- og redningsetat / SCANPIX
STENGT: 13 personer ble pågrepet i den samordnede aksjonen der politiet sammen med brannvesenet, Tollvesenet, Mattilsynet og Næringsetaten foretok i strippebaren Diamond Go-Goi Bar i Oslo. Spaning over lengre tid har ifølge politiet avdekket narkotikasalg, prostitusjon og brudd på serveringsloven i lokalene til strippebaren og det tilstøtende utestedet Original Pilsen. Foto: Oslo brann- og redningsetat / SCANPIX Vis mer