Strippekamp mot Bush

- Presidenten skader strippeklubbene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) Eierne av flere strippeklubber i USA ber gjestene snu seg bort fra de lettkledde danserne på scene i noen minutter og heller hjelpe til med å bli kvitt president George W. Bush.

I klubbene finnes det papirer som gjestene kan fylle ut for å registrere seg som velgere, i tillegg til valgsedler der de kan stemme på John Kerry.

Det er Association of Club Executives, som er en paraplyorganisasjon for strippeklubber, som står bak aksjonen, melder nyhetsbyrået AP.

- Vi må gjøre alt i vår makt for å sørge for at Bush og hans ultrakonservative administrasjon blir fjernet fra Det hvite hus, skriver leder for organisasjonen, Micheal Ocello, i et brev til 4000 strippeklubbeiere.

- Det er ikke slik at vi elsker John Kerry. Men hvis Bush blir gjenvalgt kommer det til å være svært skadelig for industrien vår, sier Dave Manack, som er redaktør for magasinet Exotic Dancer.

Valgmaskineriet til Bush er ikke helt sikre på hvorfor stipperne misliker dem så sterkt.

- Men jeg må innrømme at strippeklubbeiere ikke er en gruppe vi har konsentrert oss spesielt om, sier talskvinne Heather Layman ved den republikanske nasjonale komiteen.

KASTER KLÆRNE: Strippeklubbene gjør sitt for at Bush ikke skal bli gjenvalgt.