Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Strippeklubb fikk nei av Høyesterett

- Strippebyen Sandnes er historie, skriver ordfører på Facebook.

 VANT:  Ordføreren i Sandnes, Stanley Wirak, er strålende fornøyd etter at strippeklubben Money Talks fikk nei til skjenkebevilling i Høyesterett.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
VANT: Ordføreren i Sandnes, Stanley Wirak, er strålende fornøyd etter at strippeklubben Money Talks fikk nei til skjenkebevilling i Høyesterett. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fredag avgjorde Høyesteretts ankeutvalg å avvise anken fra strippeklubben Money Talks i Sandnes, skriver Stavanger Aftenblad. Dermed er det satt et endelig punktum for en flere år lang rettsstrid.

Striden startet da kommunen nektet klubben skjenkebevilling som følge av strippevirksomheten, en avgjørelse som ble anket helt til topps i rettssystemet. Både tingretten og lagmannsretten mente avgjørelsen var lovlig.

Ordføreren i Sandnes, Stanley Wirak, er strålende fornøyd etter at strippeklubben Money Talks fikk nei til skjenkebevilling i Høyesterett.

«Og så har også Høyesterett slått fast at vi bestemmer i egen by! Strippebyen Sandnes er historie! Og vi har vist at vi skal ta opp kampen for det vi tror på!», skriver ordfører Stanley Wirak på Facebook.

I et intervju med Aftenbladet tidlig i januar sa Money Talks-innehaveren, Osman Uzman, at han nå ga opp å drive strippeklubben videre. Men samtidig hadde hans advokat, John Christian Elden, anket dommen fra Gulating lagmannsrett videre til Høyesterett.

- Nå har jeg prøvd og tapt to ganger i retten. Da må jeg innse at det blir slik, og derfor avviklet jeg Money Talks den 31. desember. Jentene har allerede reist hjem, sa Uzman.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram