Strippelærer etterforskes

Etter at hun kastet klærne for elevene på internett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lærer sjokkerte med nett-stripp

Strippingen skjedde i en bygd på Vestlandet, ifølge VG, som skrev om saken i går. Bildene ble spredt over nett og mobiltelefon, og mange elever har sett bildene. Flere elever har fortalt foreldrene sine om bildene av den kvinnelige læreren.

Det er også kommet påstander om at den kvinnelige læreren skal ha opptrådt på en måte som kan beskrives som seksualisert overfor elevene.

I går bestemte politiet på Sunnmøre seg for å sette i gang etterforskning i forbindelse med strippingen og lærerens opptreden.

Ifølge VG skjedde strippingen etter at læreren og tre elever hadde chattet med hverandre på nett. Elevene ba læreren om å kaste klærne for dem.

- Det som skjedde, var nesten ikke til å tro, sier flere elever til VG.

Dermed kan det se ut som om kvinnen visste at hun ble sett av flere av sine egne elever da hun filmet seg selv mens hun strippet. Hun skal også ha brukt en dildo foran kameraet.

En elev sier at læreren sendte ham et utfordrende mms-bilde.

Kvinnen er ikke suspendert fra lærerstillingen sin, men er foreløpig sykemeldt. Hun avviser påstandene fra elevene, ifølge ordføreren i bygda.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer