Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Strippesjokk i Ålesund rådhus

To strippere ga kommunale omsorgsarbeidere bakoversveis på juleavslutning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To mannlige strippere skapte baluba da de kastet fillene foran øynene 29 kvinnelige omsorgsarbeidere under en juleavslutning i helga.

- Det var damer i alderen 20 til 65 år til stede, og med forskjellige typer livssyn. Noen ble så sjokkerte at de forlot festlokalet, sier en av deltakerne - som vil være anonym - til Sunnmørsposten.

Nakendansen inntraff på tampen av juleavslutningen, som ble holdt på et pauserom i Ålesund rådhus. Inntil stripperne kom på scenen skal festen ha foregått i mer tradisjonelle former.

- Det ble en meget flau seanse. Det var blant annet folk på festen som er aktive i Frelsesarmeen.

Festdeltakeren sier til avisa at første arbeisdag etter juleavslutningen var preget av trykket stemning.

- Det var rett og slett pinlig å være på jobb.

Rådhusstrippingen har ifølge VG ført til full oppvask i kommunen. Deltakerne skal være pålagt munnkurv, og bedt om å slette bilder.

Ledelsen i Ålesunds kommunale omsorgstjenester avviser at festkomitèen visste at stripping sto på programmet, og sier til Sunmørsposten at stripperne var leid inn på privat initiativ.

- De ansatte betalte festen selv. Stripperne ble betalt av en de som var til stede på festen, sier virksomhetsleder Ann Elin Myklebust.

Verken rådmannen eller ordføreren i Ålesund kommune vil kommentere saken overfor lokalavisa.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media