Strippet mot Ottar

Hege Grostad (25) strippet i protest mot Ottar-aktivistene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Midt på Stortorget foran domkirka i Oslo strippet og pole dancet Hege Grostad (25) i protest mot kvinneaktivistene i Ottar.

Etter at det ble klart at feministene i Ottar, som i år feirer 20 års jubileum, skulle demonstrere mot stripping i Oslo sentrum, beste Grostad seg for å lage en motdemonstrasjon mot kvinnegruppa.

- Jeg er for stripping, og ville derfor ha en demonstrasjon for stripping. Det er definert som kunst ifølge norsk lov. Det skader ingen, sier hun til Dagbladet.

Grostad er profesjonell pole dancer og har en 6. plass i det nordeuropeiske mesterskapet. I ett år jobbet hun som stripper ved baren String i Oslo.

Snudde rumpa til Med en 38 millimeter tjukk strippestang svingte hun seg gjennom Ottars taktfaste protest; «Ikke faen nok er nok, nei til salg av kvinnekropp!». På toppen av stanga vendte hun kvinneaktivistene rumpa til og henvendte seg til publikum:

- Er rumpa mi farlig, kanskje? Åh, jeg er så undertrykt her oppe.

Samme industri Like etter Grostad startet strippedansen rundt stanga, kom Ottar-leder Ane Stø med ropert og omtrent hundre aktivister.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer