Strippet og danset erotisk for 15 år gamle elever

Men den kvinnelige læreren får beholde jobben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Sinte foreldre har reist krav om at den unge kvinnelige læreren fra Tyskland skal sparkes, etter at hun dansende strippet ned til bh-en foran sine 15 år gamle elever, skriver britiske The Sun. Men rektor Sandor Rozman på den ungarske skolen vil beholde henne.

- Hun viste ikke mer hud enn det du kan se på stranda, sier Rozman som beskriver læreren som en viktig ressurs for skolen. Rektoren har likevel sett seg nødt til å gi den ekshibisjonistiske kvinnen en advarsel.

Det erotiske danseshowet fant sted på et arrangement som skulle markere høstens skolestart, opplyser den britiske tabloidavisa.

Saken har skapt furore, spesielt fordi en av elevene filmet lærerens striptease med mobilen, og distribuerte filmen på nettet.

Den kvinnelige læreren ble stanset av en annen lærer da hun var i ferd med å ta av seg buksa og la bh-en falle. Læreren som kom til unnsetning sørget for å få henne tildekket.

- Det er motbydelig. Hva slags lærer er det som oppfører seg slik foran elevene sine. Hun skulle jobbet på strippeklubb, ikke på en skole, sier en sint forelder, ifølge The Sun.

Elevene skal ha lekt utfordringsspillet \'nødt eller sannhet\' og gitt hverandre stadig større utfordringer da den unge kvinnelige læreren heiv seg med på leken og startet strippinga.