Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Strippet på grisefest

GÖTEBORG (Expressen/Dagbladet): Ace of Base-stjernen Jonas Berggren er forbannet på det svenske ukebladet Hänt Extra, som publiserer bilder av hans norske kjæreste Birthe Haugland mens hun stripper for hundrevis av turister på grisefest på Gran Canaria.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg føler meg krenket, sier Berggren til den svenske avisa Expressen.

Jonas Berggren beskrives av sine venner som en rolig, ydmyk og snill fyr - nærmest upåvirket av millionsuksessen med Ace of Base. Men han har ikke alltid blitt framstilt slik i pressen.

I fjor var han i krangel med sine naboer om en brygge, like etter ble han anklaget for å ha råkjørt med sin 20-millioners luksusbåt.

«Rettsløs»

Og nå har Hänt Extra trykt en rekke bilder som viser hvordan hans norske kjæreste Birthe Haugland stripper foran øynene på hundrevis av turister på en grisefest på Playa del Ingles.

- Det føles tøft, det er som om du er rettsløs bare fordi du er kjent, sier Berggren.

- Men jeg vet ikke om jeg skal saksøke bladet, om det går an i dette tilfellet.

«Vill fest»

Han benekter ikke at det er Birthe Haugland som er avbildet, men han mener at hendelsen er trukket ut av sin sammenheng.

- Det var en vill nyttårsfest, jævlig morsomt. Vi hadde landskamp mellom turister fra Sverige, Norge og Danmark. Det var en masse leker og jeg vil ikke si det slik at Birthe stripper, hun gikk bare opp på bordet for å danse. Det var flere enn henne der oppe, men det er typisk at de skal henge ut oss, sier han.

«Lei seg»

Bildene i Hänt Extra viser Birthe Haugland bare iført et par små truser.

- Jo visst danset hun, det kan jeg ikke fornekte. Men hele artikkelen er feil vinklet. Vi visste om at det ble tatt bilder, men folk er idioter som løper til pressen så snart de får anledning, sier Berggren.

Han har selv snakket med Haugland om bildene:

- Jeg vil ikke si hva hun synes om det, men det er klart at hun er lei seg.