Strøk på førerprøven - slo til sensor

Da han strøk på førerprøven så han rødt, og slo til sensor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Å være sensor på førerprøven er som oftest en grei jobb, men ikke alltid. Det fikk en ansatt ved Stjørdal trafikkstasjon erfare i forrige uke. Sist torsdag måtte nemlig en sensor starte dagen med å stryke en håpefull kandidat. Greit nok, tenkte sensor, og fortsatte med arbeidsdagen.

Kandidaten på sin side, synes ikke avgjørelsen var grei, og senere på dagen på dagen kom han tilbake til trafikkstasjonen for å «snakke» med sensor. Praten førte ikke noen vei, og da bestemte mannen seg for å slå til sensoren. Håndgemenget gikk så langt at politiet ble tilkalt, og sensoren har nå anmeldt saken.

- Personen som strøk var ikke fornøyd med avgjørelsen. Han ble forbannet, og tok tak i sensorens klær for å diskutere saken. Og det endte med at sensor ble fysisk forulempet, sier vaktleder ved Stjørdal lensmannskontor, Karl Småland til Adresseavisen.

- Selvsagt er det mange som er skuffet over å stryke på førerprøven, og de fleste tar ut aggresjonen ved å sparke i grusen. Detter første gang på de 20 årene jeg har vært sensor at jeg har opplevd noe som dette her, sier Tore Skjervold fra Stjørdal trafikkstasjon til Adresseavisen.