- Strøm-Erichsen tar ikke gjenvalg etter 2013

At hun gir seg på Stortinget, har i utgangspunktet ingen følger for statsrådskarrieren.

IKKE MER STORTINGET: Helse- og omsorgsminister Anne-Grete Strøm-Erichsen (63) har gitt nominasjonskomiteen i Hordaland Arbeiderparti beskjed om at hun ikke vil ta fatt på fire nye år på Stortinget etter valget i 2013. At hun gir seg på Stortinget, har i utgangspunktet ingen følger for statsrådskarrieren. Foto: Heiko Junge / Scanpix
IKKE MER STORTINGET: Helse- og omsorgsminister Anne-Grete Strøm-Erichsen (63) har gitt nominasjonskomiteen i Hordaland Arbeiderparti beskjed om at hun ikke vil ta fatt på fire nye år på Stortinget etter valget i 2013. At hun gir seg på Stortinget, har i utgangspunktet ingen følger for statsrådskarrieren. Foto: Heiko Junge / ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Anne-Grete Strøm-Erichsen (63) har gitt nominasjonskomiteen i Hordaland Arbeiderparti beskjed om at hun ikke vil ta fatt på fire nye år på Stortinget etter valget i 2013, skriver Bergens Tidende.

Strøm-Erichsen skal tirsdag ha gitt komiteen beskjed om dette. Tirsdag kveld var hun på vei hjem fra Sveits der hun har deltatt på møte i Verdens helseorganisasjon.

Ikke alle parter var da blitt informert om beslutningen, og nominasjonskomiteens leder Sveinung Valle ønsker derfor ikke å bekrefte Bergens Tidendes opplysninger.

- Vi kommer til å gå ut med en samlet pressemelding for alle kandidatene i løpet av onsdagen, sier Valle.

Strøm-Erichsen har overfor avisen vært utilgjengelig for kommentar.

At hun gir seg på Stortinget, har i utgangspunktet ingen følger for statsrådskarrieren.

(NTB)