Strømmer til for å se pyramidekongens villa

Men Jim Wolden bygget ulovlig svømmebasseng, gymsal og tennisbane som må rives.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I Eidsvoll kjøpte T5PCs Jim Wolden sitt drømmebo, og megleren mener fortsatt det er et attraktivt objekt han har til salgs. I helgen var det visning i Siggerudhagan 13, men foreløpig er det ikke kommet inn noen bud.

- Folk strømmer til visningene. Vi regner med å ha huset solgt før jul. Selve huset er svært romslig, men ikke så påkostet innendørs, sier advokat Jørund Lægland til Dagbladet.no.

Siden det er et tvangssalg det er snakk om, må budgiverne forplikte seg til budet i seks uker, ifølge tvangsloven. Det er ikke en selger som sier ja eller nei til budet, men tingretten.

Søkte ikke om tillatelse

T5PC-Wolden arbeidet hardt med forholdene utenfor husets fire vegger i Siggerudhagan 13. Han begynte på byggingen av et svømmebasseng, samt tennisbane, gymrom, gedigne porter og et høyt gjerde.

Men han glemte å søke om tillatelse for det meste, og når huset nå er lagt ut for tvangssalg, fører de gamle syndene til problemer for en ny kjøper.

Svømmebassenget må antakelig fylles igjen, om man da ikke har mellom 500 000 og 800 000 å bruke på å få det svømbart. Det ligger nemlig for nært en høyspentledning, som eventuelt må legges i kabel. Gymsalen raste delvis sammen, forbdi arbeiderne ikke fikk lønn. Restene må fjernes. Portene er allerede tatt ned, mens det høye gjerdet det ikke var søkt for, skal fjernes, sammen med den uferdige tennisbanen.

Wolden skal etter det Dagbladet.no kjenner til ha betalt rundt 4 millioner for huset da han kjøpte det. Nå er taksten på 2,5 millioner. Og megleren skryter av huset.

- Det er en diger tomt og et stort hus. Her er det store muligheter, sier Lægland.

Boligen ble ifølge Hegnar Online påbegynt for fem år siden. Bruttoarealet er på på 434 kvadratmeter.

<B>PORTEN MÅTTE FJERNES:</B> Jim Wolden glemte å søke om lov til å få sette opp en rekke ting på tomta si.
<B>ORDINÆRT INNVENDIG:</B> Ikke noe luksuspreg på innsiden i Stubberudhagan 13.