Rammstein i Oslo

Strømmer til konsert: - Vær tålmodig

Tusenvis av mennesker er på vei til Rammsteins konsert i Oslo.

KØ: Det er søndag kveld lange køer utenfor Bjerke travbane i Oslo, hvor det tyske metalbandet Rammstein skal holde konsert for rundt 60.000 mennesker. Foto: Shad Madian / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld skal bandet Rammstein spille konsert på Bjerke travbane i Oslo. Det er ventet at omkring 60.000 mennesker vil møte opp for å se det tyske metalbandet.

Politiet oppfordrer andre reisende, som skal fra øst til vest, om å ta alternative ruter for å unngå kø.

- Det er litt kø på riksvei 4. Det må man forvente på et så stort arrangement. For andre reisende som skal fra øst til vest kan jeg anbefale E6 eller riksvei 163, for å unngå kø.

Det sier operasjonsleder ved politiet i Oslo, Eirik Sandnes, til Dagbladet.

Pressevakt hos Ruter, Øystein Dahl Johansen, sier til Dagbladet at det kommer et jevnt sig av folk mot konserten. Riksvei 4 forbi området er like etter klokka 18 stengt fra Sinsenkrysset og nordover, men åpen for busstrafikk.

- Det virker som det går greit, både å håndtere pågang og shuttlebusstilbudet. Men vi oppfordrer folk til å være tålmodig og etter konserten benytt T-banen fra Økern, sier Johansen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer