Stroppet, pisket og tisset på 16-åring i hundebur

32-åring i Malmö tiltalt for grov mishandling. Retten må avgjøre hvor langt man kan gå under frivillig sadosex.

SEXTORTUR: 32-åringen skal ha visst at den 16 år gamle jenta var selvskader da han hadde grov sadosex med henne. Foto: Svensk politi
SEXTORTUR: 32-åringen skal ha visst at den 16 år gamle jenta var selvskader da han hadde grov sadosex med henne. Foto: Svensk politiVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): I dag startet rettssaken i Malmö tingsrätt mot en 32-åring fra Skåne i Sverige som er tiltalt for grov mishandling av ei 16 år gammel jente, skriver svenske Kvällsposten.

Kontakt på nettet Tiltalen gjelder grov mishandling av den da 16 år gamle jenta 8.-10. januar i år i Malmö. Mannen skal ha pisket jenta gjentatte ganger på beina og baken mens hun lå naken på magen.

Han skal også ha festet såkalte krokodilleklemmer i brystene hennes og festet disse til veggen. Mannen skal også ha tisset på jenta mens hun satt i et hundebur.

Aktor Ulrika Rogland framholdt i retten at jentas samtykke til mishandlingen er ugyldig, etter som mannen kjente til hennes selvskadende adferd. Mannens forsvarer vedgikk at 32-åringen var kjent med dette, men hevdet dette var noe som lå langt tilbake i tid.

Aktoratet viste fram bilder av arr på jentas armer, og mente at mannen ikke kunne ha unngått å se dette.

Mannen og den 16 år gamle jenta fikk kontakt med hverandre på ulike sexsider på nettet hvor de chattet om dominans og sadistisk sex. Samtalene ble funnet igjen i mannens pc da politiet undersøkte den.

Bekjente anmeldte voldtekt Det var bekjente av jenta som anmeldte sexforholdet som voldtekt. Ved husransakelse hjemme hos mannen, fant politiet hundekoppel, hundebur og ulike sexleketøy.

I avhør har mannen fortalt om hvordan han pisket jenta og spente henne opp til veggen.

Den nå 17 år gamle jenta har hatt en tøff oppvekst med store psykiske problemer, noe hun skal ha fortalt 32-åringen om.

Påtalemyndigheten ønsker med denne saken å få en rettslig bedømmelse av grensen for hvor mye vold som er lovlig i en frivillig sexakt med grove voldsinnslag. Spørsmålet er aldri tidligere prøvd i det svenske rettssystemet.