Student (23) funnet drept

Politiet har nå siktet en mann for drap og kidnapping, etter at Mackenzie Lueck forsvant for 11 dager siden.

IKKE I LIVE: Forsvinningen til Mackenzie Lueck endte fatalt, ifølge Salt Lake City-politiet. Foto: #FindMackenzieLueck / AP / NTB Scanpix
IKKE I LIVE: Forsvinningen til Mackenzie Lueck endte fatalt, ifølge Salt Lake City-politiet. Foto: #FindMackenzieLueck / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Én person er varetektsfengslet, siktet for drapet på savnede Mackenzie Lueck (23), opplyste politiet i Salt Lake City fredag.

Det melder CNN fredag ettermiddag norsk tid.

Rettsmedisinere fant hennes forkullede levninger i bakhagen til den pågrepne, etter tips fra naboer som hadde sett ham bruke bensin til å brenne noe. Det ble også funnet private eiendeler som tilhørte Lueck.

Det forklarte politisjef Mike Brown under en pressekonferanse fredag.

Den pågrepne er en mann som skal ha adresse i nærheten av åstedet for forsvinningen. Han siktes for drap, bortføring, å hindre etterforskningen og likskjending.

Mystisk forsvinning

Mackenzie Lueck har vært savnet siden 17. juni, etter at hun fløy til Salt Lake City fra en familiebegravelse i California. Hun sendte en tekstmelding til foreldrene sine da hun landet kl. 1 om natten, før hun brukte bildeletjenesten Lyft til Hatch Park i nord av byen, ifølge CNN.

Ingen har sett henne siden.

Lyft-sjåføren slapp av Lueck i parken ved 3-tiden om natten, hvor hun møtte en annen person i et kjøretøy - men ifølge Lyft-sjåføren var hun tilsynelatende uanstrengt og normal hele tiden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer