VILLE KOSE: Studenten hoppet over gjerdet i håp om litt pandakos, men ble ikke møtt med åpne armer av pandaen Yangyang i den kinesiske dyreghagen. Dette er er bildet av noen andre pandaer fra dyrehagen i Beijing. Foto: AFP/SCANPIX
VILLE KOSE: Studenten hoppet over gjerdet i håp om litt pandakos, men ble ikke møtt med åpne armer av pandaen Yangyang i den kinesiske dyreghagen. Dette er er bildet av noen andre pandaer fra dyrehagen i Beijing. Foto: AFP/SCANPIXVis mer

Student angrepet av panda

Yangyang var ikke i kosehumør.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


(Dagbladet.no): En 20 år gammel student ble angrepet av en panda i en dyrehage i den sørlige byen Guilin i Kina på lørdag.

Studenten hoppet over gjerdet og inn til bjørnen i håp om en pandaklem, men bamsen var ikke i det samme godhumøret, melder kinesiske medier, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

- Pandaen, som heter Yangyang, var våken. Åpenbart ble han skremt av inntrengeren og bet ham i armer og ben, sier en anonym arbeider ved dyrehagen, ifølge byrået.

Dyrepasserne fikk roet bjørnen og mannen ble reddet.

- Yangyang var så søt og jeg ville bare kose med han. Jeg forventet ikke et angrep, sier studenten fra sykesenga, ifølge rapportene som Reuters gjengir fra kinesiske medier.