Student døde etter pølsespisekonkurranse

Døde etter en ulykke på veldedighetsarrangement.

DØD: Madelyn Nicpon (til venstre) døde søndag på et sykehus i Boston, etter en ulykke under et veldedighetsarrangement. Foto: Gofundme
DØD: Madelyn Nicpon (til venstre) døde søndag på et sykehus i Boston, etter en ulykke under et veldedighetsarrangement. Foto: Gofundme Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

20 år gamle Madelyn «Madie» Nicpon døde søndag på et sykehus i Boston dagen etter at hun besvimte under et veldedighetsarrangement.

Ifølge lokale myndigheter skal Nicpon ha deltatt sammen med andre studenter, i en pølsespisekonkurranse, hvor hun ble kvalt, skriver Journal News.

- Et smertefullt tap

Nicpon studerte biologisk psykologi ved Tufts University i Massachusetts. Her representerte hun blant annet skolens lacrosse-lag. I en uttalelse fra universitetet beskrives hun som et aktivt medlem av skolesamfunnet.

- Det er et smertefullt tap, og våre tanker går til Madies familie, står det videre i uttalelsen, som blant annet er signert universitetspresident Anthony P. Monaco.

Søndag kveld ble 20-åringen hedret på campus av om lag 3000 studenter og ansatte. Universitetet kaller hendelsen en tragisk ulykke.

- Antallet som møtte opp for å støtte Maddie og hennes venner, sier mye om hvor mange liv hun berørte mens hun studerte her på Tufts, står det i uttalelsen fra universitetet.

Nicpon skulle ha fullført graden sin i 2023.

Hylles av lagkameratene

Lagkameratene på lacrosse-laget hadde gitt 20-åringen kallenavnet Scooter. I en Instagram-post beskriver lagkameratene at de er «fullstendig knust» over tapet.

- Scooter var en ekte venn og lagkamerat, skriver de.

- Hun har, og vil fortsette å inspirere oss hver dag. Vi skal alle strebe etter å leve livene våre litt mer som Scooter gjorde. En person som verdsatte kjærlighet, lojalitet, medfølelse og vennskap, skriver de videre.

De har også opprettet en innsamlingsaksjon for Nicpon-familien. Her har det så langt kommet inn over 160 000 dollar.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer