Studentsamskipnaden i Oslo:

Studenter raser: - Smakløst!

En video publisert av Studentsamskipnaden i Oslo har vekket harme hos Oslo-studenter. Nå legger SiO seg flate.

- USPISELIG: En video delt av Studentsamskipnaden i Oslo har fått flere hundre studenter til å se rødt. Reporter: Emilie Rydning / Dagbladet TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tidligere denne uka delte Studentsamskipnaden i Oslo, SiO, en video på Instagram med det som skulle være tre tips til hvordan man skulle klare seg på 50 kroner på tre dager.Det var studentavisa Universitas som skrev om saken først.

Videoen, som skulle fremstå som humoristisk, har vakt mange reaksjoner fra studenter i Oslo. I videoen tipses det om at man kan selge tingene sine, be venner om å få igjen penger de skylder deg og å lage middag sammen med venner for så å ta med seg restene hjem.

Videoen har i skrivende stund over 200 kommentarer og SiO har i ettertid redigert teksten under videoen med følgende beskjed:

«Hei alle sammen! Takk for engasjementet deres! Disse tipsene var på ingen måte ment bokstavelig, men som et humoristisk innslag. Vi ser at vi ikke traff, og det er vi lei oss for. VI tar til oss kritikken og skal gjøre det vi kan for å treffe bedre fremover og være der for dere i en tid med mye usikkerhet.»

En av studentene som reagerte på videoen var Eirik Sagedal (24). Han studerer statsvitenskap på Universitetet i Oslo og bor i en av SiOs studentboliger i hovedstaden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer