Studentmiljøet preget av drapet

Sier president Kristoffer Moldekleiv i ANSA.

FUNNET DREPT: Den norske kvinnen (21) ble funnet død på et herberge i Budapest søndag. Det er satt i gang full drapsetterforskning.
FUNNET DREPT: Den norske kvinnen (21) ble funnet død på et herberge i Budapest søndag. Det er satt i gang full drapsetterforskning.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
Det norske studentmiljøet i Budapest er sterkt preget etter at en 21-årig Oslo-kvinne og medstudent ble funnet drept på ungdomsherberget City Guesthouse Flora søndag.

Omstendighetene rundt dødsfallet og den store usikkerheten om hva som er skjedd, har dannet grobunn for rykter i studentmiljøet.

- Vi er i løpende kontakt med det norske studentmiljøet i Budapest, og alle er berørt av hendelsen. Det skal også versere en del rykter rundt dødsfallet, sier president Kristoffer Moldekleiv i ANSA (Association of Norwegian Students Abroad) til NTB.

Moldekleiv opplyser at de forholder seg til offisiell informasjon rundt drapet på Oslo-kvinnen, og at de er rede til å bistå de rundt 300 norske studentene i Budapest. En stor kontingent studerer ved Szent István, hvor også drapsofferet var student.

- Vi er også i løpende kontakt med studentprest Tim Georg Engelsvold ved Den norske Sjømannskirken. Han befinner seg i København, men er beredt til å reise til Budapest hvis det er behov for det, sier Moldekleiv.
NTB