Stukket i halsen på nyttårsfest

17 år gammel gutt stukket i halsen i Olsvik i Bergen. Jevnaldrende gutt pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Væpnet politi rykket ut til et bolighus i Olsvik i Bergen etter de fikk melding om at en 17 år gammel gutt hadde blitt stukket i halsen med en knust flaske, melder ba.no.

Politiet fikk melding om hendelsen like etter klokka 2200. Den antatte gjerningsmannen, som ble betegnet som farlig, hadde imidlertid forsvunnet da politiet ankom.

En jevnaldrende gutt er nå pågrepet, mistenkt for å stå bak overfallet 17-åringen som er mistenkt for overfallet ble ifølge bt.no rasende da han ikke var velkommen på en privatfest.

– Alle ville ha ham ut. Han ble rasende da han ikke fikk komme inn. Han grep en flaske og stakk, sier en 17 år gammel festdeltaker til bt.no.

Hun holdt for såret til ambulansepersonell kom til boligen.

– Vi så hvordan huden hang fra halsen. Flere på festen hjalp til med å holde på såret. Det var utrolig dramatisk. Det var flaks at han ikke traff hovedpulsåren, sier en 17 år gammel gutt til bt.no.

17-åringen som ble stukket ble sendt til Haukeland universitetssykehus, men slapp fra det hele med lettere skader i angrepet, opplyser politiet til NTB.