Stukket i hjel på t-banestasjon

En mann er drept på t-banestasjonen på Bogerud utenfor Oslo. Mannen er blitt stukket i hjel. To yngre menn etterlyses nå av politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- De to mennene synes å ha vært i klammeri med 48-åringen i forkant av knivstikkingen, og vitner har fortalt at de ble sett løpende fra åstedet i retning Martin Lingesvei. Dersom de ikke har noe med saken å gjøre, ber vi også om at de melder seg, sier politiinspektør Terje Kristiansen i Oslo politidistrikt til NTB.

I løpet av onsdag ettermiddag og kveld har politiet hatt mellom 12 og 15 vitner inne til avhør, og etterforskningen vil fortsette for fullt.

Politiet fikk melding om knivstikkingen rundt halv fem i ettermiddag.

Offeret skal selv ha meldt fra om at han hadde blitt stukket ned før han døde. Mannen er kjent for politiet fra før.

Bogerud t-banestasjon ligger 20 minutter fra Oslo sentrum med banen. Mannen, som var kledd i mørke klær, ble stukket ned på stasjonsområdet.

Minst personer var vitne til drapet, ifølge vaktleder Ellen Svae. Et av vitnene så en slåsskamp på gressplenen ved t-banestasjonen like før drapet.

Etter at han ble knivstukket, slepte han seg rundt 30 meter mens han desperat ringte legevakta etter hjelp. Men utenfor Rimi-butikken rett ved t-banestasjonen falt han om og døde.